Unboxing #1

Ahoj! A máme tu první unboxing. Jen tak pro začátek bych chtěla říct, že tu není můj první balíček knih v tomto roce. První balíček mi přiššel minulý týden. To jsme ovšem ještě s Kačkou neměly blog ;). Ovšem knihy, které mi přišly uvidíte v MSCH (Měsíční shrnutí a chvástačka) na leden.

Ale teď už k věci. :D Na tenhle nalíček jsem se strááááášně těšila. Objednala jsem si ho totiž už v prosinci a těšila jsem se, až přijde. Jenže potom jsem dostala mail, že kvůli inventůře budou posílat své zásilky až od 11.1., z toho jsem byla trochu smutná, ale knihy už jsou doma, tak je to v pohodě. Sice je teda asi budu muset odevzdat mamince, protože furt nadává, že mi nemá co dát na vysvědčení.

Tak a teď....co že mi to vlastně přišlo??

Dostala jsem i záložky a knihy byly zabaleny jak mezi „bouchacími pytli" (jak tomu říkám) zak i v tašce. A teď už ty dlouho očekávané knihy. :DDD Jdeme na to!! :)                                                                                                                                             

Tak první knihou je Říše temnot 1 - Tajemství upírů.

Anotace: Šestnáctileté Poppy zbývá pár týdnů života. Trpí rakovinou slinivky a není šance na vyléčení. Její dlouholetý přítel James jí nabídne řešení. Tím však poruší přísné zákony Říše temnot a teď ho čeká trest za vyzrazení tajemství a za lásku k člověku. Bude mít Poppy dostatek odvahy, aby se dobrovolně stala upírem? Podaří se jim společně uniknout před nejhorším trestem? První díl tajemné série Říše temnot.                                                                                                                                                                                                                  

Další knihou v balíčku byl další díl série. Říše temnot 2 - Prokleté sestry.

Anotace: Tři sestry už nebaví život upírek a rozhodnou se pro útěk. Chtějí žít stejně jako jejich teta a živit se pouze zvířecí krví. Za porušení přísných zákonů je však čeká trest, který chce vykonat jejich bratr Ash. Ve chvíli, kdy se jedna ze sester zamiluje do obyčejného chlapce a Ash do obyčejné dívky, není pro nikoho cesty zpět. Říše temnot má svá pevně stanovená pravidla, a kdo je nedodrží, bude za to pykat. Proč musela zemřít teta upířích sourozenců? Mají šanci odhalit pravdu a zachránit si tak život? Druhý díl tajemné série Říše temnot volně navazuje na titul: Říše temnot - Tajemství upírů.                                                                                             

Třetí a čtvrtý a pátý díl Říše temnot jsem si koupila v levných knihách.

Takže jedeme dál... Říše temnot 6 - Spřízněné duše.

Anotace: Noční můry trápily Hannah odjakživa, pak začala objevovat vzkazy psané jejím písmem, o kterých si nepamatovala, že by je napsala. Navíc vzkazy předpovídající její smrt před sedmnáctými narozeninami.
Pomocí hypnózy se vrací zpět v čase, objevuje svůj minulý život a spolu s ním se z temnoty noří její věčné prokletí i spása - Thierry, její spřízněná duše, upír a pán Říše temnot.                                                                                                                                                                                      

                                                                                                                    Pokračujeme v sérii... Říše temnot 7 - Krvavý polibek.

Anotace: Mladé upírce Jez se zdá, že s ní už delší dobu není něco v pořádku. Rozhodne se změnit svůj život a stane se lovkyní upírů. Jednoho dne dostane těžký úkol: najít Mocnou sílu, která má pomoci zachránit svět před blížící se apokalypsou. Splní své poslání i za cenu spojenectví s bývalými nepřáteli? Odolá touze po krvi a starým citům, které jsou stále její součástí?                                                                                                                                                                        

                                                                                                                                   A dostali jsme se na konec série - v Americe jich vyšlo celkem 10, v češtině jich zatím vyšlo jenom 8. Říše temnot 8 - Černý úsvit.

Anotace: Při pátrání po okolnostech bratrovy smrti se Maggie stane kořistí obchodníků s otroky z Království temnot. Pokusí se o útěk a před pronásledovateli ji zachrání záhadný mladík. Vypraví se na hrad Černý úsvit, aby vyhledala mezi otroky léčitelku. Není však jediná, kdo na hrad míří. Dokáže Maggie osvobodit otroky a zabránit mocnému upírovi Hunteru Redfernovi, aby zničil svět lidí?                                                                                                                                   

                                                                                                                           A tady máme další knihu - Syn stínu. Je to první díl trilogie. Když jsem si přečetla anotaci, okamžitě jsem knihu musela mít.

Anotace: V posvátném městě Otir se dá v každé uličce najít nějaká zrada nebo zvrhlost, což z něj dělá dokonalé místo pro nájemného vraha na volné noze, který k nikomu necítí věrnost a má jen velmi málo skrupulí. Caim se živí ostřím nože, když mu ale nevyjde rutinní práce, znenadání se ocitne přímo uprostřed zákeřných intrik. Nezbývá mu, než se postavit zkorumpovaným strážcům zákona, zabijáckým rivalům a čárám z Druhé strany, a jeho jedinými spojenci přitom jsou Josefína, bohatá dcerka jeho poslední oběti, a Kit, kterou nikdo kromě něj nevidí, protože je strážný duch. V boji o život věří Caim jen svým nožům a instinktům, ty mu ale nebudou stačit, když se v touze po spravedlnosti dostane z nebezpečných otirských uliček do přepychových sídel mocných. Aby odhalil spiknutí v srdci impéria, bude se muset se ujmout svého dědictví jako syn Stínu…                                                                                                                                                       

                                                                                                                            A tady máme další díl trilogie Stínu. Stín 2 - Vábení stínu.

Anotace: Neúprosné severské země… V Otiru stál na vrcholu potravního řetězce. Zabiják, kterému se nikdo nevyrovnal, temný noční stín. Tenhle život ale Caim opustil, když dopomohl královně na trůn. A nyní ho opět volá minulost. Při pátrání po pravdě o zmizení a vraždě svých rodičů najde Caim zemi zotročenou Stínem. Pronásledován svody Druhé strany se zaplete do války, se kterou nechce mít nic společného. Existují ale věci, které syn Stínu nemůže ignorovat, a boje, před kterými nemůže utéct. V této bitvě však Caimova síla ani jeho schopnosti nebudou stačit. Nikdo totiž nedokáže odolat vábení Stínu.                                                    

                                                                                                                    Další knihou je překvapivě poslední díl trilogie. Stín 3 - Mistr stínu.

Anotace: Severské pustiny…
Země smrti a stínu, kde přežijí jen ti nejsilnější. Přesně tam ale musí Caim zamířit, aby vyřešil záhadu svého života. Jen se svými noži a se společníky se vrhá do světa věčné noci, kde slunce nikdy nevychází a všichni stojí proti němu.
Caim pohřbil otcův meč a došel jistého smíření, daleko na severu ale číhá tajemná moc. Aby uspěl, musí Caim nejen přežít. Musí se postavit mistrovi Stínu.                                                                                                                                                                                      

                                                                                                                                A konečně...Pro mě dlouho očekávaná kniha - Les rukou a zubů. Druhý a třetí díl této trilogie mi přišel minulý týden (uvidíte v MSCH).

Anotace: Mary žije v uzavřené vesnici. Její svět se řídí prostými zákonitostmi: musí poslouchat pravidla církevního Sesterstva, nesmí se přibližovat k plotu, za kterým - v Lese zubů a rukou - žijí Nezasvěcení,kteří svým kousnutím promění člověka v chodící mrtvolu. Když Sesterstvo rozhodne, že se provdá za muže, kterého jí určili, Mary musí poslechnout, přestože se zamilovala do zraněného Travise.Pak ale Nezasvěcení proniknou do vesnice, a Mary v nastalém zmatku prchá společně s Travisem, svým snoubencem Harrym, kamarádkou Cass i bratrem Jedem a jeho ženou dál do zapovězeného lesa.Touží dostat se k vysněnému oceánu, dál za les a Nezasvěcené, do světa, který tam venku přece musí někde být.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                Tak doufám, že se vám dnešní Unboxing líbil ;) _Myška_                                              

                                                                                                                                                                                                                                                                                    

 

  

 

                                                      

 

 

Komentáře

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek