Unboxing #4

Vítám Vás u, již čtvrtého, unboxingu ;)

Na buxu byly slevy a tak trochu sem poprosila rodiče, jestli by mi na to nepřidali a oni souhlasili. JUPíííí. Pojďme se tedy podívat, co mi to vlastně přišlo:

Anotace: Sedmnáctiletá Amy se přidala ke svým rodičům coby „zmrazený pasažér“ na vesmírné lodi Universum a čekala, že se probere na nové planetě o tři sta let později. Nemohla tušit, že její spánek skončí o padesát let dříve a ona se octne ve zcela novém světě mezi hvězdami, ve světě, který si žije podle vlastních pravidel. Amy si brzy uvědomí, že její probuzení nezpůsobilo jen selhání počítače. Někdo z pár tisíců obyvatel vesmírné lodi se ji pokusil zabít...

Anotace: Celé UNIVERSUM je jedna velká lež. Když se to jeho obyvatelé dozvěděli, rozpoutal se chaos.
Jsou to už tři měsíce, co Amy odpojila. Kam se podívá, všude stěny, už tři měsíce. Syn se ujal velení lodi a rozhodl se skoncovat s Phydusem a přestat svým lidem lhát. Jenže ani on nezná celou pravdu, a když spolu s Amy začínají zjišťovat, co všechno jim zatím zůstalo utajeno, je jasné, že mají před sebou dlouhou cestu, na níž si každý krok musí tvrdě vybojovat. Jak to bude dál s Lodí mezi hvězdami?

Anotace: Závěrečný díl vesmírné trilogie!
Amy a Syn konečně opustili skličující zdi vesmírné lodi Universum. Jsou připravení začít znovu, vybudovat si nový domov – na Zemi Centauri, planetě, ke které musela Amy plout přes celý vesmír. Ale nová Země není rájem, v který doufala. Jsou tu obrovští pterodaktylové, květiny, jejichž vůně vás paralyzuje, a tajuplné ruiny, které skrývají mnohem více, než se na první pohled zdá. A největší tajemství? Že by na této planetě nebyli sami? A pokud chtějí zůstat, budou muset bojovat!

Anotace: Vydejme se do Velwetie, tajemné země obývané Temnovlky – nesmrtelnými bytostmi, ze kterých jde strach a lidé jsou pro ně pouhou kořistí. Minulost vlkodlaka Nerana, nazývaného Syn pekel, je s Temnovlky pevně svázaná. Pouze čarovný nektar Étarlininy slzy by mu mohl pomoci se odpoutat a zvrátit svůj osud. Musí uzavřít spojenectví s elfkou Liadel, kterou ze srdce nenávidí. Podaří se mu odhalit její tajemství? Bude Neranovi odpuštěna dávná zrada? Ve Velwetii mezitím propuká boj temných sil – třinácti démonů. Neran je vtažen do bitvy o moc. Kdo zvítězí, rozhodne o osudu celé země.

Anotace: Vydejme se do Velwetie, tajemné země obývané Temnovlky – nesmrtelnými bytostmi, ze kterých jde strach a lidé jsou pro ně pouhou kořistí.
Schyluje se k velké bitvě o moc a vlkodlak Neran a elfka Liadel se ocitají ve velkém nebezpečí. Liadel se chtějí zmocnit nejen démoni, aby získali zpět svou ztracenou sílu, ale také vůdkyně Temnovlků, aby ji využila pro svůj plán. Podaří se Neranovi uchránit milovanou elfku před temnými silami? Co budou muset obětovat pro to, aby mohli být spolu?

 

Musím říct, že jsem se na knihy opravdu těšila. O Lodi mezi hvězdami kecám už asi rok a teď je mám konečně v knihovničce!! Musíte uznat, že mají opravdu nádherné obálky, novely k této trilogii mám v elektronické podobě, takže mi nic nechybí :D Syn pekel - od Michaely Burdové mám tetralogii Křišťály moci, které jsou opravdu úžasné, takže se těším, jak si poradila s tématikou vlkodlaků :)

_Myška_

 

Komentáře

Hallo i wrote about the prices

Hi, I wanted to know your price.

Hallo, i am write about price for reseller

Hi, I wanted to know your price.

Моментальные блат на телеграм

Моментальные онлайн рука в течение телеграм канале @mylovetut

Познакомится всего женщиной в течение телеграм

Прелестная девушка встретит джентельмена для прогулок унтер луной, телеграм @wanowes

Hallo, i wrote about prices

Hola, volia saber el seu preu.

срочный займ без паспорта

Какие требования предъявляются к заемщикам срочных займов без паспорта
онлайн займ без паспорта [url=srochnyj-zaym-bez-pasporta.ru]srochnyj-zaym-bez-pasporta.ru[/url] .

Test, just a test

Hello. And Bye.

порча на семью-проводила у 1mag.cmag666.ru в Литве - результатом довольна

порча на семью-сделала у 1mag.cmag666.ru

Выражаю глубокую благодарность Светлане с сайта 1mag.cmag666.ru за ее профессионализм и внимание к моим проблемам. Долго колебалась перед тем, чтобы обратиться за помощью, но уже с первых минут общения с Светланой появилось чувство уверенности и понимания, что я на правильном пути. Ее поддержка и теплая, доброжелательная атмосфера помогли мне преодолеть сомнения и начать работу над решением моих вопросов. Я ощущала, что она искренне заинтересована в моем благополучии и готова помочь в любой ситуации. Светлана была на связи на протяжении всего процесса, всегда готова была подсказать и ответить на мои вопросы. Я благодарна ей за ее профессионализм, терпение и поддержку. Рекомендую Светлану всем, кто ищет надежного специалиста и поддержку в трудные моменты.



-отзывы - порча на семью
-порча на семью-заказала у 1mag.cmag666.ru
-как действует - порча на семью
-поможе ли порча на семью
-порча эпилепсия отзывы
-сглаз порча снятие рб отзывы
-порча отзывы людей

Автомобили Geely i994v

Вы не правы. Могу это доказать. Пишите мне в PM, поговорим.
Какие модификации машин изготавливает geely?

Hallo, i am write about prices

Kaixo, zure prezioa jakin nahi nuen.

Přidat nový příspěvek